Oslo Kajakkrace og Oslo Surfski Challenge

DSC_0033OSLO KAJAKKRACE og Oslo Surfski Challenge går av stabelen lørdag, 6.september, 2014. Les om begge arrangementene!

.

.

.

.

.

Oslo Kajakkrace:

Oslo Kajakklubb inviterer mosjonister, turpadlere, konkurransepadlere og barne- og ungdomspadlere fra 10 år til Oslo Kajakkrace 2014.Meld dere på og bli med på Oslofjordens største kajakkfest! Klikk på linken for mer informasjon! Oslo Kajakkrace.

Oslo Surfski Challenge:

Oslo Kajakklubb inviterer mosjonister, turpadlere, konkurransepadlere til å prøve seg i åpent farvann fra Sjøstrand til OKK – en distanse på ca 17 km. Vi legger vekt på de sosiale aktivitetene rundt løpet, og vi satser på at det blir vær til litt servering på brygga etter hvert som man kommer i mål. Arrangementet blir del av Oslo Kajakkrace som går samme dag.

Program
• Registering fra kl 10.00
• Orientering/organisering transport: 11.00
• Avreise OKK for transport til Sjøstrand kl. 11.30
• Strandstart Sjøstrand kl 12.30
• Servering ved ankomst
• Premieutdeling etter siste båt i mål

Klasseinndeling
• En åpen klasse

Premiering
Det sosiale er viktigst premieutdeling blir uhøytidelig • K1 Damer, K1 Herrer, K2, junior, ungdom, etc premieres etter skjønn basert på innsats, alder og deltakelse.

Sikkerhet
Alle skal ha på flytevest, og må ha båt og utstyr som egner seg for åpent farvann. Deltagere må ha ferdigheter og utstyr til å kunne entre båt etter en evt velt. Det legges opp til å ha 3 følgebåter.

Alle deltakere må ha leash med seg og mobiltelefon i vanntett pose eller VHF.
Deltakere plikter å bistå andre deltakere som evt er i vanskeligheter!
Deltakere oppfordres også til å ha med seg Flares (nødbluss).
Deltakere som evt bryter, eller blir svært forsinket må gi beskjed til sekretariat umiddelbart. Alle deltagere må være kledd slik at de unngår farlig nedkjøling ved evt velt/havari. Deltakere oppfordres til å kle seg i lett synlig farge.

Påmelding

Startkontingent kr 200,- ved påmelding innen fristen til Oslo Kajakklubb. Bankkontonummer er: 5005 06 13329 – eller med e-post til post@okk.org. Husk å føre opp alder, kjønn og båttype!

Vi ber om forhåndspåmelding innen torsdag 4.09.2014 av hensyn til planlegging og logistikk. Etteranmelding løpsdagen vil også være mulig (kr 300 for etteranmelding løpsdagen).

Forhåndspåmeldte deltar i trening av en hyggelig premie!

Løypebeskrivelse
Arrangementet går samme dag som Oslo Kajakkrace, dersom vind og bølger tilsier det vil begge løpene gå i samme løype, eller det blir lagt surfskiløype med start og innkomst fra klubben. Vi håper imidlertid å få til start på Stranden ved Sjøstrand i Bjerkås (Asker) og innkomst ved OKK, fritt valg av rute underveis, men med passering kontrollpunkt mellom Gåsøya (avstand så nær at man er synlig fra land) og følgebåt. Det vil bli organisert båt-transport fra OKK til Sjøstrand før løpet (samt evt returtransport for henting av bil på Sjøstrand etter løpet).

Velkommen til Oslo Surfski Challenge!

 


Publisert

i

av

Stikkord: