Stor medaljefangst for OKK i Norges cup 4 og NM i Maraton

Unge OKK padlere i K4
Unge OKK padlere i K4

I tillegg til de overnevnte var det flere fra OKK som bemerket seg i medalje fangsten. Per Christian Wessel truer de etablerte Landslag gutta med Bronse på k-1 500m. Haakon Løn som 1 års ungdom er ikke langt unna medalje i ungdom. Victoria Wang/Noor Ingrid Selvik/Martine Sogn Larsen/William Dahm vinner k4 mix i 14 års klassen. Nicolai Eriksen Sundal, Lauritz Sogn Larsen, Jens Ulrik Ruus Qvale, Joachim Seljelid, Maxi Krohn Lundewall padlet alle super bra i G12.

NM i Maraton I helgen var det også NM i Maraton på Søndagen. Vår egen Eivind Vold gikk til topps i Senior Herre med NM Gull. Han slo Mathias Hamar som i år har vunnet et verdenscup samt Em Bronse. Marcus Wang vinner i UM Herre og Haakon Løn padler inn til Bronse. Jon Amund vold tar sølv i Junior Herre og Victoria Wang vinner P14.

En fantastisk helg for OKK !

Erik Gade Usland!
Erik  Usland Gade – OKK

Publisert

i

,

av

Stikkord: