Nye teknikk-kurs med Marius Halvorsen!

IMG_1586Det arrangeres 2 nye teknikk-kurs 6. og 7. september, 2014. Tidspunkt for begge kursene er kl 11 – 14. Dette teknikk-kurset har vist seg å være en kjempesuksess for alle som ønsker å lære mer om padleteknikk.

.

Opplegget har en fin balanse mellom teori og praktiske øvelser. Kurset koster kr. 500,-. Det er plass til 6 stk på hvert kurs. Formålet med kurset er å forbedre padleteknikken og få i gang de store muskelgruppene ved å bruke rotasjonen som virkemiddel framfor «bare» å bruke armene.

Kurset varer i 3 timer og første del vil foregå inne i treningsrommet på padlemaskin. Siste del vil være i kajakk på vannet. Derfor er det nødvendig med både inne og ute klær. Det er også lurt å ha med litt mat hvis du fort blir sulten under treningsøkter. Instruktør er Marius Halvorsen. Marius driver aktivt med padling og er på senior landslaget og deltar i world cup og mesterskap.
Påmelding sendes til post@okk.org.

Kurset anbefales av flere – og passer for alle – uansett om de er havpadlere, flattvannspadlere eller «vanlige» mosjonister!


Publisert

i

av

Stikkord: