Familietur med Havpadlergruppen 07.09.2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERASøndag 7. september kl. 11:00 arrangeres det familietur for barnefamilier i OKK. Turen er primært for familier med barn i alderen 3-12 år, men barn og voksne i alle aldre er velkomne!

.

 

Dette er en lavterskeltur hvor vi padler til Paradisbukta for å kose oss med medbragt mat og drikke og hvor vi kan leke i fjæra eller med kajakkene mens vi raster. OKK har 4 barnekajakker, 1 dobbeltkajakk og en del havkajakker som passer for store barn, ungdom og mindre voksne. Alle barn og voksne må ta med egen mat og drikke, samt ekstra skiftetøy i tilfelle våte klær.

Frist for påmelding er fredag 5. september, og turleder fordeler utstyr til de barna som skal låne.

Link for påmelding:
https://docs.google.com/forms/d/1BgdqDJxFgoy4v2OVgnhb2WVYryuxM2hbTLltLzQ6FYs/viewform?usp=send_form
For eventuelle spørsmål rundt turen, kontakt turleder Øystein Vea på telefon 95838378

-Øystein


Publisert

i

av

Stikkord: