Høstdugnad i OKK

Dugnad 1OKK`s årlige høst-dugnad resulterte nok en gang i skinnende rene lokaler og ryddige utearealer.

.Høstdugnad 225 – 30 motiverte OKK-medlemmer stilte opp kl 17 klare til dugnad. Raking av løv og vindusvask utvendig og vegger, tak, gulv og utstyr gjennomgikk rene “Bli-ny” terapi med dunstende grønnsåpevann i blandet det som for nesen tilsa noget diffuse mengder Salmiakk…… Malin var under denne dugnaden oppnevnt som fungerende dugnadssjef da Erik Rønning ikke kunne være til stede. Organiseringen var det ingenting å si på. Fargesprakede bøtter, vindusnaler, kluter i alle farger og tekstilvarianter, litervis av grønnsåpe og salmiakk og ivrige dugnadsglade fylte inngangspartiet i klubbhuset. Få vaskesaker stod igjen etter en drøy time.

Høstdugnad 4Etter hovedrengjøringen var det som vanlig pølser, drikke og kake som gikk ned på høykant. Nå er det bare å se fram til vårsesong 2015 og håpe at den blir like fantastisk som årets fenomenale padlesesong! En stor takk fra Styret til alle som deltok i arbeidet med å holde vårt flotte klubbhus og områder i hevd denne novemberkvelden!


Publisert

i

av

Stikkord: