Tjen penger for OKK – registrer deg i Digipost!

Digipost er inn!!
Digipost er inn!!

Digipost er en enkel måte å støtte idrettslaget vårt. I løpet av 2015 bør alle over 15 år uansett åpne en digital postkasse. Digipost er gratis, og er egentlig bare den grønne postkassen vi alle kjenner til – som nå er flyttet over i en digital verden.

.

.

.

.
Tjenesten er laget fordi det ikke er lovlig å sende personopplysninger på vanlig e-post. Nå har det offentlige begynt å sende digitalt. For å motta digital post fra det offentlige må du ha en sikker digital postkasse. Vanlig e-post kan ikke benyttes til informasjon av mer konfidensiell karakter.

Hvordan går du fram for å opprette din digitale postkasse?

TRINN 1: Klikk på denne linken: http://www.digipost.no/digitaldugnaden

TRINN 2: HUSK – klikk deg først inn på fylket ditt – og deretter blad deg nedover til du finner Oslo Kajakklubb.

TRINN 3: Klikk på klubben vår. Følg deretter instruksene som du får for opprettelse av din personlige digitale postkassen!

I tillegg til hver ny bruker som rekrutteres (kr.25,-), vil det idrettslaget som har rekruttert flest brukere i løpet av en uke motta kr.3000,- ! Idrettslaget som har rekruttert flest brukere i løpet av hele kampanjeperioden vinner kr. 20 000,-!!!

Så alle OKKère – sleng dere rundt, registrer deg selv – og oppfordre alle i familien og venner til å gjøre det samme. Og HUSK – å krysse av for Oslo Kajakklubb!

Du får en digital tjeneste du trenger – og du skaffer klubben inntekter. TAKK!


Publisert

i

,

av

Stikkord: