OKK Elite – Treningssamling i Florida

Lars Hjemdal og Per Christian wessel
Lars Hjemdal og Per Christian Wessel

Klubben har mottatt reisebrev fra OKK-elite som er på Landslagssamling i Florida:
Vi er nå godt i gang med del 2 av årets vårsamling i Florida. Eivind, Lars, Per Christian og jeg (Agnes) reiste over 2 februar for å starte årets utendørs padlesesong. Eivind kom én uke etter oss og Elling kom 4 uker etter, brun og fin etter å ha trent i Brasil en stund.
Samlingen er delt opp i 2 deler. De første 4 ukene handlet om å få tilbake følelsen i båten, terpe på teknikken og jobbe videre med utholdenheten.Volumet i treningsmengden økte etter hvert i samlingen. Gutta fikk kjørt noen økter med noen utenlandske stjerner som danske René Paulsen og jentene fikk bli med tyskerne (et av verdens beste landslag) på deres opplegg i 2uker.

Bøy og tøy - Lars Magne, Lars og Per Christian
Bøy og tøy – Lars Magne, Lars og Per Christian

Etter 4 uker var vi alle ganske slitne og klare for en ukes ferie der målet var å koble av og tenke på noe annet enn å få kajakken til å gå fortest mulig. Lars dro til Miami, Eivind til California, Per Christian til Boston, Elling til Antigua, og jeg reiste hjem til Norge.

Gjengen er nå samlet igjen og vi er klare for å yte vårt beste og overleve de siste 3 ukene med hardkjør. Treningen blir mer og mer preget av høyere fart og mer konkurranserelatert trening. Sesongen nærmer seg med stormskritt og vi håper og tror vi blir klare for sesongstart i København i midten av april, som for øvrig er uttak til EM i Racice (Tjekkia) første helgen i mai.

Landslaget er i gang
Landslaget er i gang

Jeg kan melde om strålende padleforhold på OKK om dagen og håper alle benytter seg av muligheten til å starte padlesesongen litt tidligere enn de pleier.
Takk til Klubben og våre sponsorer som støtter oss!
Padlehilsen fra OKK Elite
Agnes Brun-Lie, Eivind Vold, Per Christian Wessel, Lars Hjemdal, Elling Aronsen Oftedal

Auuuu - Elling
Auuuu – Elling
Agnes, Marte, Mira og Heidi
Agnes, Marte, Mira og Heidi
Bøy og tøy - Lars Magne, Lars og Per Christian
Bøy og tøy – Lars Magne, Lars og Per Christian

https://www.youtube.com/watch?v=Mpsfu6h_cto


Publisert

i

,

av

Stikkord: