Surfski på OKK`s Vårsamling 2015!

POLYMPUS DIGITAL CAMERAå OKK´s Vårsamling 2015 blir det tilbud for de som har padlet noe surfski og som ønsker å komme i gang med sesongen. Samlingen er åpen for OKK-medlemmer og medlemmer med egne surfski fra andre klubber. OLYMPUS DIGITAL CAMERADet finnes noen stabile surfski i OKK som klubbens medlemmer kan låne.

Forutsetning for å delta er at du har padlet litt i bølger fra før, ca 0,5 meter eller mer, og at du har øvd en del på støttetak før du kommer. Har du øvd litt på reentry (komme oppe i surfskien fra vannet) fra før er det en fordel. Du må benytte tørrdrakt (eller eventuelt tykk våtdrakt). Tørrdrakt kan lånes fra klubben

OLYMPUS DIGITAL CAMERAProgram:

  • Fredag 01.05: Frammøte kl 10:00, klar til å gå i båtene. For alle: Tilpasning av båter, ombordstigning, reentry på flatt vann, kameratredning, reentry i bølger. Kort ut og inn i bølger på et mindre område. Ta med mat og varmt tøy så tar vi lunsj på stranda. Etter lunsj tar vi en tur ut i bølgene, ca 10-15 km.
  • Lørdag 02.05.2015: Frammøte kl 10:00, klar til å gå i båtene For alle: Padleteknikk i surfski. Ut og inn fra strand i brytende bølger. Litt lenger enn fredag og forhåpentligvis finner vi bølger for Downwind padling. Turlengde ca 15-20 km. Ta med lunsj for å spise underveis.
  • Søndag: Ikke planlagt noe tilbud.

For mer informasjon om overnatting, påmelding etc. se generell informasjon i invitasjon til årets Vårsamling på www.okk.org. NB! Husk å krysse av for surfski og hva du trenger å låne av utstyr.

Velkommen til et spennende opplegg med surfski!


Publisert

i

av

Stikkord: