Byråd Guri Melby i OKK

IMG_0057 copy

Fredag 27. mars var Byråd Guri Melby (V) på befaring i Bestumkilen og Oslo Kajakklubb. Guri Melby har ansvar for miljø, samferdsel og idrett. Hun hadde blant annet med seg Bymiljøetaten, Plan- og Byggningsetaten, Bydel Ullern og Oslo Idrettskrets. OKK hadde møte med Melby på Rådhuset i 2014, og det var nok en av årsakene til at et besøk i Oslo Kajakklubb stod på programmet.

Guri Melby (V)
Guri Melby (V)

Det er mange planer som er under utarbeidelse i Bestumkilen. Ro- og padlebanen er under prosjektering, Kyststien er under planlegging, Fornebubanen planlegges, ulike planer for området innerst i kilen er under diskusjon, boligutbygging, muligheter for E-18 i tunnel og mer med.
Byråden fikk høre om klubbens utvikling og aktiviteter. Hun ble imponert over klubben, og våre planer.

Vi spør Guri Melby:

 “Hvorfor er dere her i dag?”

Hun svarer: ”Vi er på befaring i bydel Ullern og ser på ulike anlegg, som er relevant for min sektor, idrett og aktiviteter. Her, på OKK, foregår det veldig mye spennende av stor aktivitet, nybygg og utvidelse av kaianlegget. Det er viktig for meg å se dette. Vi har jo en konflikt med utvidelsen av kyststien og plasseringen av denne. Da synes jeg det er veldig fint å ha vært her og sett selv, før vi vurderer den saken. Så det er egentlig snakk om å skaffe seg informasjon, og se hvordan ting egentlig er, i stedet for å bare lese det i papirene.”

IMG_0063 copy

Vårt inntrykk fra besøket er at besøket var svært nyttig og vi fikk frem vårt budskap om at en kyststi over brygga er umulig for vår virksomhet. Vi fikk også vite at vi har klart å stoppe at stien skulle gå i bro fremfor brygga.

I det Guri Melby og hennes følge forlater klubben sier hun at hun gjerne kommer tilbake for å padle.

SE VÅR PRESENTASJON HER:Guri Melby – befaring 27 mars 2015

IMG_0045

 


Publisert

i

av

Stikkord: