Kajakkskole for barn og unge 2015 – invitasjon

Les Innbydelsen her: Kajakkskole for barn og unge invitasjon web 2015

Kajakkskole1

Bli med og lær grunnleggende padleteknikk, gleden av å være på vannet, og bli introdusert til en frisk og flott idrett! Kurset retter seg inn mot barn og ungdom som gjerne er rundt 9-12 år, og som er nybegynnere. Du må kunne svømme. Ønsker du å fortsette etter kajakkskolen, så har vi både en egen rekruttgruppe, og en ungdoms og juniorgruppe som har et svært godt treningsmiljø, og passer godt for deg som ønsker å trene padling.

Når: Oppstart tirsdag 19. mai 2015 klokken 17.00. Oppmøte 16.45.

Hvor: Oslo Kajakklubb i Bestumkilen, Drammensveien 210.

Pris: Kajakkskolen koster 900,- kr. Det inkluderer også første års medlemsavgift i OKK. Påmelding gjøres via linken til https://minidrett.nif.no/

Trenings klær og utstyr: Ta med skifteklær inkl håndkle og helst vest. Kajakker, årer og vester finnes i klubben. Klubben har garderobe fasiliteter med dusj. Typisk klær å ha på seg er tights, supertrøye (langermet / langbukse ved kjøligere dager).

Trenere: Det vil være 1 hovedtrener samt 2 med – trenere under hver trening. Trenerne er Anna Oftedal og Brede Haugland.

Spørsmål?  Kontakt oppmann rekrutt i Oslo Kajakk Klubb Pål Strømskroken paalstromskroken@gmail.com eller hovedtrener Tom Selvik Tom@terskeltrening.no . Trener Anna kan nås på anna1708@hotmail.com

Påmelding: Send mail til post@okk.org.

Ved for mange påmeldinger vil vi prioritere de som er først i køen, men vi vil gjøre alt vi kan for at det skal være plass til alle.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Kajakkskole for barn og unge 2015 – invitasjon”

  1. Oscar Søderberg avatar
    Oscar Søderberg

    Vi ønsker å melde in Oscar Søderberg 11 år in i OKK. Vi har medlt han på kajakkskole i sommer.

    Mvh
    Martin