Onsdagspadling for viderekomne starter opp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHjertelig velkommen til årets første onsdagspadling onsdag 22.04.15! Vi kliner til i finværet som er om dagen, og satser på strandhugg på Rambergøya.

.

Planen er at vi padler forbi Huk og krysser fjorden ved Dyna, padler mellom Nakholmen og Lindøya, på nordsiden av Gressholmen, runder østspissen og padler videre opp til sydsiden av Rambergøya. Her vi går i land for litt mat og hygge på sydspissen av Rambergøya på stranda rett ved vardene. Tilbake padler vi rake veien ned til Nakholmen og krysser derfra over mot Huk.

Det er spådd fint vær; tilnærmet vindstille og 15 grader. Men det er ennå kaldt i vannet, så tørrdrakt, evt våtdrakt er et krav. Turen er ca 16 km. Mulighet for å hente ut tørrdrakter fra bua fra kl 16.45. Vi satser på å være klare for avmarsj kl. 17.15. Vi satser på å være tilbake på OKK-brygga før kl. 21.00. Legg gjerne inn en melding på facebook eller send en sms til turleder Petter om du blir med eller har spørsmål.

Hilsen VeltePetter


Publisert

i

av

Stikkord: