Oppstart av trening rekrutt – 2015

Victoria

Oslo Kajakklubb sin rekruttgruppe starter opp på vannet med fellestreninger mandager og onsdager fra klokken 1800 til 1900. Rekrutt gruppen har et svært godt treningsmiljø, og passer godt for deg som ønsker å trene padling fra 10 /11 års alder etter at man har fullført en sesong med kajakk skolen. Du må være medlem for å delta i OKKs rekruttgruppe. Se egen invitasjon for kajakkskolen dersom du er nybegynner.

Første trening er onsdag 22.april.

Nytt av året er at rekrutt-treningen holdes samtidig med Junior / ungdom treningen. Dette for å få et mer sammensveiset miljø på tvers av erfaringer og nivå. Treningen vil bli splittet i puljer på hvilket nivå man er på. Kvalifiserte trenere bistår på hver økt.

Oppmøte; Klokken 17.45

Ansvarlige trener: Eivind Moer. Hjelpe trenere: Vegard Jenssen og Jens – Christian Landmark.

Kontakt detaljer: Eivind Moer eivind_moer@yahoo.no


Publisert

i

av

Stikkord: