En noe uvanlig forespørsel til OKK-medlemmer…

DSC_6215 - versjon 2Oslo Kajakklubb har mottatt en noe uvanlig henvendelse. Er det noen som kan hjelpe?

.

Hei! Jeg er klar ovr at dette er en uvanlig forespørsel, men jeg prøver likevel… Jeg har søkt litt på nettet, men finner ikke noe passende nettsted. Oslo Kajakklubb har kompetanse og kunne kanskje være behjelpelig med forslag til mulig kontakt.

Jeg har en uferdig trekajakk liggende, har hatt den i minst 50 år. Skroget ligger uferdig på en jigg eller form, men er ferdig borda, ca. 4,75 m lang. Det er tynne furubord klinka til tynne eikespant. Tanken var nok at den skulle trekkes med kraftig seilduk, og noen meter av dette har jeg også. Denne båten burde kunne bygges ferdig av spesielt interesserte. Det finnes ikke tegninger, men jeg antar at de rette folka lett finner ut hvordan båten kan fullføres.

Jeg håper at det i Oslo Kajakklubb finnes folk som kjenner noen som kjenner noen som kunne tenkes å ville overta og fullføre dette ufullendte prosjektet. Utgangspunktet er godt, men sluttresultatet kan sikkert bli veldig godt.

Jeg synes det er vanskelig å sette noen pris, men jeg kunne tenke meg det som er gjort, er verdt noen kroner, om enn ikke all verden.

Jeg ville sette pris på et svar om ikke altfor lenge.

Bjørn Eithun
Oslo
Mobil: 90611685


Publisert

i

av

Stikkord: