En ny aktivitetsgren i OKK!

polo1 - versjon 2Hva er egentlig Kajakkpolo? Tenk deg å spille håndball i kajakk, da har du kajakkpolo, forteller Attilio. I en vanlig polokamp spiller to lag med 5 spillere hver mot hverandre. Banen har samme størrelse som en vannpolobane. Målet er å skåre mål i en kurv som henger to meter over vannet. Kurven er 1 x 1,5 meter i størrelse.

polo2“Krevende, eksplosivt, vått og morsomt” er Attilios spontane beskrivelse av Kajakkpolo-aktiviteten. polo3Sporten passer bra for de som kan padle kajakk og for de som vil utfordre seg selv i en lagidrett – eller rett og slett bare glede seg over lek med ball og kajakk! Du vil lære å rulle, å beherske en liten kajakk, å spille med ball og ikke minst å bruke spilletaktikk.

polo4Vi gleder oss stort til å sette i gang polokurs og trening i løpet av mai 2015. Informasjon om om dag og tid kommer om ikke lenge. polo6Endelig skal OKK få et kajakkpolomiljø og vi vil ha mulighet til å konkurrere med de andre norske pololagene!

Se forøvrig denne kajakkpolo-videoen fra EM 2014 i Frankrike: https://www.youtube.com/watch?v=LEv7q2Ni5io. Attilio har også opprettet egen Facebook side. Den kan du se her: www.facebook.com/KajakkpoloOKK. Velkommen til Oslo Kajakklubb, Attilio – vi gleder oss!

Vår nye trener og oppmann Kajakkpolo Attilio
Vår nye trener og oppmann Kajakkpolo, Attilio

Publisert

i

av

Stikkord: