Onsdagspadling for viderekomne 20.05.2015

imageOnsdag 20.5 går turen til Vassholmene.

.

Etter pausen satser vi på litt redningsøvelser og rull og tull i vika der før vi padler hjem igjen. Turleder kan godt hjelpe til for de som vil trene på rulla. Dersom det blir med en eller to aktivitetsledere foruten turleder, er det også mulig vi gjør en liten avtale på brygga for en liten ekstrarunde evt padle tilbake sammen med ham/henne for de som ikke ønsker å bli våte i håret.

Værmelding foreløpig er ca 4-5 m/s sønnavind og mulighet for både sol og regn. Klar på vannet kl 17.30 og mulighet for å låne tørrdrakt, hette osv fra kl 17.00. Vi må være tilbake på brygga senest kl 20.30 da noen skal på planleggingsmøte for Koster-turen.
Turleder er Petter Voss (mobil 90755191)


Publisert

i

av

Stikkord: