Padlingens Dag 31.mai, 2015 i OKK!

OSC_2_riktigSøndag 31.mai arrangeres Padlingens dag som en del av Friluftslivets år. Oslo Kajakklubb planlegger mye moro og lek på vann og på bryggen!

.

En rekke friluftsorganisasjoner deltar på markeringen med et mangfold av friluftsaktiviteter gjennom hele året. Målet er å få flere mennesker ut på tur. I Oslo Kajakklubb blir det spennende ting både på vann og på OKK-bryggen for barn, ungdom og voksne! Vi røper noen av aktivitetene som planlegges….: Oppvisning i eskimorulle, prøv deg på å padle en kajakk, kajakkorientering rundt Killingen, kajakkpolo og informasjon om Oslo Kajakklubbs sine mange aktiviteter. Det blir også servering av gratis pølser og brus.

Arrangementet er for alle aldersgrupper. Tidspunkt: kl. 12:00 – 16:00 denne dagen! Reserver dag og tid i kalenderen! Dette blir et arrangement du garantert kommer til å huske! Endelig program kommer etter hvert. Du kan se mer på innholdet denne dagen ved å klikke på følgende link: Padlingens Dag. Følg med på www.okk.org.

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: