Tjuven rundt er kommet for å bli!

DSC_6406 - versjon 2Søndag 10.mai på Tjuvholmen, Oslo. Flere fra OKK deltok. Einar Kjerschow var også med og deler sin skildring av arrangementet med oss.

.

DSC_623914 deltakere var samstemte i at nykommeren var morsom med en variert løype rundt Tjuvholmen i kanalen midt i Oslo sentrum. Som padlere er vi ikke bortskjemt med publikum heller – det var det ikke få av og heiing langs store deler av løypen satte en ekstra spiss på opplevelsen. Banen var totalt på 7,5 km.

Første runde unnagjort...
Første runde unnagjort…

På utsiden kunne det lett bli en del bølger fra ferger og vind, men denne gangen var de som stilte i racerkajakk heldige med bare lett nordavind og lite båter. Mange stilte med surfski og noen i racer. Denne gangen gjorde det kanskje ikke den store forskjellen, men en litt mer stabil båt vil nok være smart da det normalt er en del sjø og refleksbølger her. To stilte i havkajakklassen.

Vår regjerende olympiske mester Eirik Verås Larsen (FKK) satte farge på løpet og ble vinner i K1-klassen i sin nye racer. Han hadde lenge følge med Magnus Hamar (SKK) i surfski og Sverre Petlund (OKK) i racer, men Eirik hadde ikke store problemer med å stikke fra mot slutten. Like bak de tre fulgte Mats Grov (OKK) og Einar Kjerschow (NKKK) begge i surfski. Eneste kvinnelige deltaker, Emma Levemyr fra Sverige, regjerende Master i dobbel miks surfski var også strålende fornøyd med løpet og anbefaler flere jenter å stille i dette løpet neste år!

Kajakk og Fritid fra Drammen hadde gitt en havkajakk i trekkepremie blant alle som fullførte. Gunstein Vatnar (OKK) i surfski har ikke deltatt på mange kajakkløp før og stakk av med den flotteste premien. Halfdan Bleken deltok kanskje for første gang i et kajakkløp og vant et døgn på luksushotellet ”The Thief” gitt av Nordic Choice Hotels.

TJUVEN RUNDT var en del av Tjuvholmen Vannfestival med diverse vannsporter som sprintpadling, last man standing i K1, roing, seiling, seilbrett, SUP, båtustilling osv. Neste år blir dette stort – så følg med og start treningen tidlig.

Her ser du resultatlisten: http://racesplitter.com/races/00472F050. Du kan og se på en videosnutt fra arrangementets 3.dag her: https://vimeo.com/127431404.


Publisert

i

av

Stikkord: