World-cup & NC1 helg for OKK

Noor Ingrid Selvik Foto: Christin Aronsen
Noor Ingrid Selvik
Foto: Christin Aronsen

Den norske landslags k4 med Lars Hjemdal padlet inn til finale under helgens World-cup regatta i Duisburg Tyskland. De kjempet godt i finalen men ble nummer 9, kun 4 sekunder bak vinnerbåten. I den norske båten satt Lars Magne Ulvang, Jo Sondre Solhaug, Lars Hjemdal og Daniel Salbu. OKK gratulerer Lars med god padling i Tyskland.

Eivind Vold vinner K1 200m
Eivind Vold vinner K1 200m

Vi var 20 utøvere som deltok i helgens Norgescup-regatta i Kristiansand. Eivind Vold har vært ute av trening i nesten 2 måneder. Han viser at han er på vei tilbake ved å vinne i senior herrer k1 200m og k1 5000m. Det ble en har kamp på 1000m der Eivind endte på 3. plass bak Mathias Hamar fra Strand. Hans bror Jon Amund Vold ble slått på målstreken på alle tre juniordistanser av Magnus Ivarsen fra Fana. Men da brødrene satte seg sammen på k2 500m i seniorklassen vant de en klar seier med et fullt finaleheat. I samme løp tok sprintgutta Jon Smebye og Elling Oftedal starten og ledet store deler av løpet, men måtte slippe på slutten.

Haakon Løn (Båt med Baltic)
Haakon Løn (Båt med Baltic)

Håkon Løn viser at han tilhører norgestoppen med seier på langløpet og sølv på 500m og 200m i ungdomsklassen. Noor Ingrid Selvik padlet inn til 3 gull i klassen piker 14. Thomas Lothe padlet inn til en flott 7. plass på 1000m i juniorklassen. Victoria Wang og Tuva Lunde padlet inn til gode finaleplasseringer i ungdom damer.

Eirik Usland
Eirik Usland

Eirik Usland Plasserte seg også høyt oppe i gutter 14. Det var også flott padling av våre utøvere i de yngste årsklasser. Martin Hafstad, Håkon Hafstad, Max Lundevall, Kasper Simonsen er noen av fremtidshåpene for klubben. OKK ser frem mot nc2 på Årungen om 2 uker.

Resultatene er her: nC-1 Resultater_Lørdag-16-00

NC-1 Resultater_Søndag_15-15

Tuva Overein Lunde
Tuva Overein Lunde
OKKs Gutter
OKKs Gutter
Brede Haugland i gul båt
Brede Haugland i gul båt
Victoria Wang
Victoria Wang

 

Eivind Vold til topps
Eivind Vold til topps
Noor Ingrid Selvik
Noor Ingrid Selvik
Mr1 Magnus Ivarsen. Nr 2 Jon Amund Vold (OKK) og Nr. 3 Mathias Svoren
Mr1 Magnus Ivarsen. Nr 2 Jon Amund Vold (OKK) og Nr. 3 Mathias Svoren

 

 


Publisert

i

, ,

av

Stikkord: