Gourmettur lørdag 27. juni – Bli med!

Gourmetmat på padletur!Lørdag 27. juni inviterer OKK’s egne og særdeles flinke kajakk-kokker til en kulinarisk opplevelse!

.

Avansert på stormkjøkkenTuren starter kl. 10:00 (på vannet) fra klubben. Vi padler til Vassholmen og videre rundt Grimsøya til Kjeholmen. Her er det en fin strand hvor vi tar pause og lager mat. Etter at vi har spist oss mette, kanskje har badet eller tatt en liten ekstra padlerunde drar vi tilbake og er tilbake på klubben senest kl. 16:00.
Krav til egenferdigheter er NPF Grunnkurs. Turlengde ca. 16 – 20 km.

Du trenger ikke å tenke på hva du skal spise til lunsj! Vi lager deilige vegetariske retter i felleskap. Hva det blir vet bare kokkene, men de tar også innkjøpet til gjengjeld. Det blir et spleiselag og vi trenger din bindende påmelding for å vite hvor mange vi skal handle for. Kr. 140,- per person betales før turens start i OKK.

Drikke, skift, badetøy, solkrem +++ tar du med selv. Har du stormkjøkken og litt tur kjøkkenutstyr tar det gjerne også med.

Påmelding sendes til: annettbrohmann@hotmail.com. Max. 15 deltakere.

Med glade padlehilsener
Christina og Annett


Publisert

i

av

Stikkord: