Invitasjon Strømtangen Fyr!

3Hei! Sett av helgen 28.-30.august, 2015. Da blir det tur til Strømtangen fyr.

.

Fyret ligger vakkert til i Østfoldskjærgården utenfor Fredrikstad med muligheter for turer nordover mot Hankø, og sydover mot Hvaler hvis været er bra.

Området ligger imidlertid utsatt til ved sydlig – sydvestlig vind, så deltagerne må ha ferdigheter på teknikkkursnivå for å mestre forholde der – dvs sjø på 0,5-1 meter og kameratredning under slike forhold.

Det blir turalternativer både lørdag og søndag: Kort og lang tur (m innlagte navigasjonsøvelser), bølgelek, redningsøvelser og rulletrening.

Det er begrenset med sengeplasser inne på fyret – drøyt 20 stk, men det er plass på gulvet i sidebygning og i naustet. Det er også en viss mulighet for telting. Vi er derfor nødt til å begrense deltagelsen til 35 stk. Vi fortsetter praksisen med at jentene har førsterett på sengeplassene.

Vi møtes fredag kveld kl 19.00 i Øyenkilen (kjør mot Fredrikstad og ta av på RV117) og padler samlet ut til fyret. Kjører du på GPS, legg inn Øyenkilenveien 80, Gressvik (adressen peker til et hus 50m forbi parkeringen).

Når vi kommer ut på fyret blir det fordeling av rom og deretter grilling fra ca kl 20 00. Lørdag kveld blir det sosial samling med reker i bøyenaustet.

Pris for arrangementet er kr 350 hvis du ønsker overnatting inne, og 200 hvis du satser på medbrakt liggeunderlag i naustet/telt. Prisen omfatter også reker m tilbehør og et par glass hvitvin lørdagskvelden. All annen mat må du ta med.

Påmeldings = innbetaling med frist søndag 9. august – først til mølla! I tillegg ber vi deg sende en mail til Øivind, oivhansen@gmail.com med ditt navn og tlf. Samt om dere trenger å låne noe utstyr fra klubben. Innbetaling til Øivind Hansen ktnr 1201.37.68690.
Betaling er lik påmelding!
Det vil bli sendt en felles bekreftelse til alle som melder seg på, etter påmeldingsfrist.

Velkommen!

Hilsen turkomiteen Malfridur og Øivind


Publisert

i

av

Stikkord: