Padling for viderekomne onsdag 3.06.2015

imageVelkommen til Onsdagsdagspadling for viderekommende 3. juni!

.

Det er meldt mye vind på onsdag og endelig turmål vil være avhengig av forholdene.

Inntil videre er det følgende som gjelder: Vi kjemper oss i mot-/sidevind fra Bestumkilen til Snarøykilen med overbæring til Hundesundet og til badeplassen på Storøyodden der tar vi en pause og nyter medbrakt mat og drikke. Turen går i medvind tilbake via Snarøysundet (…evt en tur nedom Lille Ostøysundet) og tilbake til Bestumkilen. Total lengde cirka 15-17 kilometer.

Det er fortsatt meldt under 12 grader i vannet så tørrdrakt/våtdrakt er påbudt ( Se http://www.yr.no/sted/Hav/59,88393_10,66772/). Dette kan lånes fra bua mellom kl. 16.50-17.10. Det er meldt ca. 10 m/s fra sydvest (avtagende til 8 m/s) , sol og 15-16 varmegrader. Husk mat, drikke og ekstra klær.

Husk å skrive deg på listen med navn og tlf. nr når du kommer til klubben: Henger på veggen til venstre i inngangspartiet.

Kveldens turleder er Gunnar Halden

 


Publisert

i

av

Stikkord: