Padlingens Dag i OKK – Et flott arrangement!

DSC_7468 - versjon 2Frivillige var, allerede flere timer i forkant av arrangementet som skulle begynne kl. 12:oo, i full gang med å rigge til både utstyr og anlegg. Besøkende og klubbens medlemmer skulle få en opplevelsesrik dag med mange og varierte aktiviteter på vann og land. Ulike båttyper lå innbydende på OKK`s nye flotte brygge. Milsluker´n stilte med overbygd salgsbod med fargerik padlebekledning, kajakker og utstyr.

DSC_7469Drageklubben, OKK`s nabo i Bestumkilen, var invitert til å demonstrere sine dragebåtere fra OKK-bryggen – noe som etter hvert ble kjempepopulært hos de frammøtte. DSC_7160Til tider var køen lang med folk i alle aldersgrupper som ønsket å være med på en prøvetur. Drageklubben stilte desstuen opp med hele 3 slushmaskiner med fargerikt innhold som gled ned på høykant hos tørste deltakere og besøkende.

Alle som var til stede ved åpningen kunne få med seg en «gratis» demonstrasjon i det grunnleggende å rulle i kajakk. DSC_7481 - versjon 2Søndag ble nemlig rullekurs nummer tre denne helgen holdt av de erfarne rulletrenerne Helen og Mark fra USA.

DSC_7472 - versjon 2Innføringen ble holdt ved OKK-bryggen før en matbit og deretter aktiv trening borte ved Sjøbadet. På vei ut fikk tilskuerne en imponerende oppvisning i rullens mange varianter – ikke minst av vår egen «Rulle-Petter».

Etter rulleoppvisningen fikk alle en artig oppvisning i kajakkpolo – ved blant annet vår nye oppmann kajakkpolo Attilio. DSC_7175Et provisorisk mål ble satt opp like utenfor OKK-brygga, og en aura av både engasjement og konkurranseiver lå som en eim over de ivrige spillerne. Her fikk man se både rulle, takling, ballferdigheter med kajakkåre og ballkast. Rask åreføring og båtmanøvrering skapte spenning i spillet. Ingen tvil om at vår nye oppmann kajakkpolo stiller med solid ballast fra konkurranser på høyt nivå!

DSC_7622Noen lot seg også friste av å prøve brettpadling – både stående og knelende på solide brett med kun en åre til framdrift. Dristig, mente noen av klubbens seniorer, som foretrakk behagelige røde trebenker i solveggen –  framfor å balansere på brett med stor sjanse for et ufrivillig bad i 12 graders sjøvann…

Mens kajakkpolo samlet mange tilskuere, var det nå tid for Oslo Surfski Open. 7 påmeldte gjorde en seriøs innsats. Start var fra Sjøstranden i Asker – hele 17 km fra OKK. DSC_7607 - versjon 2Det ble hard konkurranse om hvem som skulle komme først til Oslo Kajakklubb som var målområdet.

Bevertningen var det heller intet å si på – her vanket ulike typer pølser som ble behørig grillet av grillsjef Oluf og sine to grillassistenter. Dessuten vanket det både hjemmebakte kaker, brus, kaffe og te under hele arrangementet.

En stor takk til alle som gjorde Padlingens Dag til en hyggelig og minneverdig arrangement for både gjester og medlemmer denne dagen! Det gjenstår å nevne at også værgudene bidro denne siste dagen i mai til at alle fikk nyte noen solstråler akkurat denne dagen!

Flere bilder fra Padlingens Dag vil bli lagt ut på www.okk.org.

Tekst og foto: Elizabeth H. Glad


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Padlingens Dag i OKK – Et flott arrangement!”

  1. Malin L Gleditsch avatar
    Malin L Gleditsch

    Tusen takk! til alle deres om bidrog til at Padlingens dag ble en strålande dag. På brygga, oppvisning av aktiviteter, trygg padling på vannet, kakebaking.