Kongepokalen til OKKs Eivind Vold

Eivind Vold går i mål som Norgesmester på 1000m

(Alle foto: Christin Aronsen)

Det var en fantastisk flott NM helg for OKK i Tysvær helgen 29-30. august. Det startet med at Amund Vold ble Jr Norgesmester på 1000m på utrolig sterke 3.40.1 knepent foran Hakeem Teland fra Fana, og med OKKs Marcus Wang på 3dje plass. Så fortsatte det med at Eivind Vold vant en solid seier på 1000m , og ble Norgesmester og Kongepokalvinner på 3.33.67. Gratulerer!

Eivind flankert av Jo Sondre Solhaug og Lars Magne Ullvang

Det fortsatte med 200m hvor OKK hadde hele fem utøvere blant de ni i finalen og Eivind Vold ble nr 3. Her ble Lars Magne Ullvang fra Tysvær vinner. På 500m hadde også OKK hele fem utøvere i finalen. Lars Hjemdal tok en sterk 2. plass, Eivind ble nummer tre. Per Christian Wessel (4), Elling Oftedal (6) og Jon Smebye (7). For et lag! Stevnet ble avsluttet med 5000m hvor også Eivind ble Norgesmester.

Lars Hjemdal - NM sølv på 500m
Lars Hjemdal – NM sølv på 500m

Amund Vold og Marcus Wang er fast på pallen i juniorklassen hvor det er et svært høyt nivå.

Marcus Wang
Marcus Wang

Vi må heller ikke glemme de yngste. Eirik Usland klatret opp på pallen i G14. Gratulerer! og Noor Ingrid fortsetter å vise at hun er Norges beste i P14. I ungdomsklassen var det lagbåtmesterskap og her padlet K2 med Tuva Overein Lunde og Victoria Wang godt. Det som gledet oss mest var nok sølvet i K4 500m for OKK jentene hvor Victoria og Tuva hadde med seg Ingrid Fürst og Noor Ingrid Selvik. Også ungdomsherrene våre var i ilden og fikk til noen fine løp, men nådde ikke helt opp på pallen. I sum var dette en flott NM-helg for OKK.

Gratulerer til trenerteamet og til utøverne!