Surfski-kurs i OKK i uke 33!

imageBoyan Zlatarev fra Surfski Educational holder kurs i OKK i uke 33!

.

imageDet blir gode muligheter til å lære seg å padle surfski, eller friske opp kunnskapene før høstsesongen og de riktig gode forholdene setter inn.

image

 

Følgende tider gjelder for gruppeundervisning:

Fredag 14. klokken 17:30
Lørdag 15. klokken 10:00
Søndag 16. klokken 10:00

Dersom forholdene er til stede på lørdag og søndag, forsøker vi å få til downwind-tur til Østfold eller Vestfold avhengig av vindretning. Pris for gruppeundervisning er Kr. 700,-. Påmelding til: kristoffulus@hotmail.com

Individuell undervisning med Boyan er tilgjengelig onsdag 12.08 og torsdag 13.08.2015.

Pris: Kr. 1.500,-. Ta kontakt for nærmere avtale med:kristoffulus@hotmail.com.

Stabile surfskis vil være tilgjengelig for kursdeltakere. Du trenger altså ikke ha med egen surfski for å delta.

Om Surfski Education og Boyan
Surfski Education er nylig etablert av Oscar Chalupsky og Boyan Zlatarev. De tar mål av seg å utvikle et uavhenging kompetansesenter for surfski-sporten. De fleste som har noen kurs under beltet har opplevd hvordan svært ulike teknikker og ferdigheter formidles fra forskjellige kilder. Surfski Education tar mål av seg til å belyse disse for å redusere forvirringen og kanskje utvikle mer standardisert undervisning i sporten. Du kan lese mer om konseptet på facebook: https://www.facebook.com/surfskieducation

Boyan Zlatarev driver til daglig Tarifa Surfski Centre i Spania, hvor han instruerer padlere på alle nivå i Gibraltarstredets bølger. Fokuset ligger på sikker padling i de forholdene surfskien er bygget for; altså store bølger. Med bakgrunn som sertifisert Yachtmaster tilfører Boyan også mye kunnskap om miljøet vi befinner oss i når vi padler, meterologi, navigasjon, og skrogets oppførsel under ulike forhold.

Boyans tilnærming er pragmatisk og jordnær. Lurer han på hvordan man håndterer at åra brekker under padling i grov sjø, så padler han ut og separerer åra for så å ta seg til land med den ene halvdelen. Slik utvikler han en rekke realistiske og anvendelige teknikker. (Se eksempelet over på facebooksidene til Surfski Education).

Kristoffer Nielsen


Publisert

i

av

Stikkord: