To Norgesmestere fra OKK i Surfski NM!

DSC_4403Lørdag 22.8 ble historiens første norgesmesterskap i Surfski arrangert av OKK/NPF. Totalt 31 deltagere fra 12 forskjellige klubber var representert.

.

.

.

.

.

 

Dawid Mocke (Cape Town surfskiclub) var spesielt invitert gjest til dette åpne mesterskapet og krysset mållinjen som første padler. Vår egen Gleb Greben bet godt i fra seg og var bare 18 sekunder bak verdensstjernen i mål og er norsk mester. Drøyt 2 minutter senere kom hovedfeltet og Magnus Hamar (Strand KK) tok sølv. Ringreven Sverre Petlund (OKK) rykket seg fram til en bronsemedalje tett fulgt av Mats Grov (OKK).

I dameklassen stilte Emma Levemyr fra Näset padlarklubb (S) og tok en suveren seier. Norgesmester i dameklassen ble vår egen Randi Nygård fulgt av Malin Gleditsch (OKK) med Tora Juul (Nord) på bronseplass.

Fredrik Fongen (tekst og bilder)

Her er resultatlisten: NM Surfski 2015. Nedenfor kan du også se flere bilder fra arrangementet og i følgende link: https://www.dropbox.com/sh/tceeg6dc1081ny8/AAA5XNfYPaUou79_qP1ZgP9Ya?dl=0

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: