Fjerning av kajakker i båthall E og F

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OKK bygger ny treningshall som vil gi våre medlemmer et enda bedre tilbud. I forbindelse med byggingen som starter 1. oktober 2015 må noen kajakker fjernes fra sine plasser.

.

Dette gjelder kajakkene i båthall E og F. Vi ber derfor om at alle kajakkene som ligger i E og F hallen oppbevares et annet sted i byggeperioden. De må være fjernet innen 28.september.

Det har blitt sendt ut flere mail med denne informasjonen og flere har allerede gitt tilbakemelding, men savner fortsatt svar fra halvparten av medlemmer med båtplass i E/F hallen og fra flere medlemmer som eventuelt kan frigi sine plasser i byggeperioden.

Vi ber om at alle medlemmer som har mulighet å oppbevare en eller flere kajakker om å melde fra snarest mulig eller i god tid før 28.september slik at vi ser i hvilken grad vi trenger å supplere med container etc. Send e-post til post@okk.org
Vi håper på forståelse og velvilje fra dere i forbindelse med dette. I april 2016 vil en helt ny treningshall stå klar til alle våre medlemmer sin disposisjon.

Mvh OKK


Publisert

i

av

Stikkord: