Førstegangsreisende til Borøya!

borøya1 - versjon 2Lørdag morgen satte 17 motiverte personer kurs mot Borøya (like utenfor Fornebulandet). Regnet hadde akkurat sluttet å hølje ned, så vi satset på sol og lite vind.

.

.

borøya5Vi fikk sol og MYE vind, men de ivrige padlerne var like blide. Gruppa besto av alt fra nybegynnere til de mer erfarne. Våre fantastiske turledere, Einar og Inge, fulgte oss opp underveis med mange gode råd om teknikk!

Borøya here we come!
Vi satte opp lavvo og telt. To karer var så heldige å bo med åtte jenter i lavvoene. Heldigvis hadde vi med oss Macgyver som hengte opp vindseil og klargjorde bålet. Det var et bredt spekter i middagsplanleggingen. borøya5Undertegnede hadde den trofaste turmaten, realturmat, mens andre disket opp med krabbe, suppe, soppstuing, hjemmelagd wraps osv, osv.

Utover natten trodde vi lavvoen skulle fly avgårde, og da vi våknet dagen etter skjønte vi at det kunne bli en hard padletur hjem. En av gutta kjølte seg ned med en frisk dukkert, det ble for klamt i lavvoen…

Til frokost var det nok en gang duket for gastronomiske opplevelser… For enkelte. Undertegnede hadde igjen tatt en enkelt variant med knekkebrød og kremost, borøya3mens andre slo til med baconpannekaker og ulike varianter egg. Einar hadde bursdag og fikk ballong, kake og sang. HURRAAAAAA!

Så pakket vi sammen og satte oss i kajakkene. Einar tilpasset ruta etter forholdene. Enkelte strekninger var det mye vind. Vi stoppet for lunsj på tilbakeveien, nok en gang var gourmetkokkene i gang med primus og pølser.

borøya2 - versjon 2Vel fremme på OKK hadde Einar og Inge store planer….

Et sirkusnummer var på gang.
Vi var sikre på å dette i vann.
Vi lagde en flåte og reiste oss opp.
En etter en og det sa ikke plopp.
Bilder ble tatt da vi sto stødig på pinne.

For en perfekt avslutning og et fantastisk minne.
Takk for turen folkens!

Vi gleder oss allerede til neste tur!

Erfaringer fra turen:
– husk tykkere liggeunderlag. Vi vil også være prinsesser på erten. Lena; hvor kjøpte du senga di?
– oppgradere matutvalget og ha med med ferdiglaget pannekakerøre.
– gjøre som Khiem; ta med karabinkrok for å snikhenge bak på en annen kajakk.
– hvis du ikke kan lage mat på primus som Sigve, Khiem, Hanne, Rolf, Einar, Inge og Annemarika – ta med Hellstrøm!
– ta med Baileys til kaffen. Den var dypt savnet!

Hilsen Camilla og Jenny,
To førstegangsreisende


Publisert

i

,

av

Stikkord: