OKK Kajakkpolo deltar i sin første turnering!

OKK kajakkpoloteam
OKK`s Kajakkpololag! Fra venstre: Nr.3: Kristian Jørgensen, Nr.4: Luca Di Vito, Nr.8: Jinci Brettschneider, Nr. 9: Sondre Rødsand, Nr.1: Rolf Jørgensen, Nr.6: Attiliilo DellÀrte

OKK Kajakkpololaget reiser til Trondheim denne helga for å delta i en turnering organisert i regi av Trondheim Kajakklubb.

.

.

.

.

.

EFD5EA Biggest canoe polo tournament at Baldeneysee lake, river Ruhr, in Essen, Germany, with over 1300 participants,
EFD5EA Biggest canoe polo tournament at Baldeneysee lake, river Ruhr, in Essen, Germany, with over 1300 participants.

Turneringen foregår lørdag. Søndag har Trondheim Kajakklubb (TKK) organisert flere treningskamper med blandede lag og spillere. Det er også store muligheter for at det arrangeres en egen kamp mellom to kvinnelag!

Trondheim, Oslo, Larvik og et lag av spillere fra Tromsø og Bergen skal delta i turneringen. Larvik er nåværende regjerende Norgesmester og det er store muligheter for at Trondheim blir den den neste Norgesmesteren.

EFD5E7 Biggest canoe polo tournament at Baldeneysee lake, river Ruhr, in Essen, Germany, with over 1300 participants,
EFD5E7 Biggest canoe polo tournament at Baldeneysee lake, river Ruhr, in Essen, Germany, with over 1300 participants.

«Vi drar til Trondheim for å samle inn erfaringen med å spille kamper», sier Attilio, Oppmann Kajakkpolo og lagkaptein.

«Det er også en liten påskjønnelse til OKK`s egen kajakkpololag som har trent målbevisst og systematisk de siste 4 månedene. «Det er helt fantastisk at bare etter 4 måneder er vi klare til å spille en kajakkpolokamp», kommenterer Attilio.

I turneringen deltar regjerende Norgesmester og kommende Norgesmester. Det blir ikke enkelt for oss. Det er en stor anledning for oss å oppleve en kamp og å få mulighet til å forberede oss til Norgesmesterskapet neste år», kommer det fra en spent OKK-oppmann!

 

OKK skal organisere Norgesmesterskapet i 2016. En stor fordel for vårt eget klubblag!

 

I dag torsdag 10.09.2015 og i uke 38 blir det ikke organisert trening. OKK´s Kajakkpololag har behov for en liten pause etter helgens turnering….

Attilio, Oppmann Kajakkpolo


Publisert

i

,

av

Stikkord: