Sesongavslutning for » Havpadlere og Surfskiere «

KosterSesongens siste felles tur blir til » Kustnæra Vandrarhem» v Heestrand, Hamburgsund , Sverige, ca 2 timers kjøring fra Oslo.

 

Sett av helgen 23-25/10 og pakk tørrdrakt, varme klær og kajakk på bilen, og ta gjerne med en padlevenn fra klubben i bilen. Gjør en avtale via OKK´s FaceBook-siden for Havpadlere. For å se nærmere på området vi skal bo og padle i kan du klikke på følgende link:

https://www.google.de/maps/place/450+70+Heestrand,+Sverige/

@58.5137153,11.2807763,15z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4645b40029891019:0x33dccccd099f675d

Krav til deltakelse:

Du må ha grunnkurs og helst ha deltatt på noen onsdagspdlinger. Det finnes enda tid til det. Trenger du å låne utstyr er tørrdrakt-boden åpen og bemannet torsdag 22/10 kl:19:00-20:00. Båt kan du hente torsdag kveld og fredag. Husk å skrive opp i utlånsboken i klubbhuset at du låner kajakk til høstturen!

Kart

Ta med kart for området Grebbestad-Hunnebostrand. Det blir en liten forelesning i HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet) fredag kveld kl 20:00.

Litt om programtilbud
Det er mulighet for å delta på lang tur, kort tur, bølgelengde og sprell m hjelm på hodet, surfski (kanskje det blir medvindstur?) både lørdag og søndag. Det blir og KLUBBMESTERSKAP i eskimorulling lørdag etter turene er avsluttet! Hvem blir den utkårede, mon tro?… Er det noen som har blitt utfordret tidligere år og som tar med seg champagne? Påmelding fredag kveld/lørdag morgen til Hanne som er rullegeneral og er den som vokter protokollen.

Overnatting( ta m sengetøy/lakenpåse el lign. , 2 frokoster, 2 matpakker m full thermos, festmiddag m reker,( meld fra om allergi ) kaffe og kake lørdag kveld ( ta m egen drikke m eller uten alkohol) vakkre bilder å se på, dans og moro som vi selve står for til langt på natt og rydding av rum og felles areal kommer å koste ca 975 kr , ( kommer litt an på hvor mange vi blir 30 eller 58 som er max). Dette BETALES på stedet m kort eller kontanter.
Vi får 2000 kr i rabatt på rydding og ca 40% rabatt på rum og mat .

Vill du ha enkel middag fredag kveld meld fra v påmelding og ta med 30 norske kr i kontant så ordner det av komiteen.

Påmeldingslink til turen: http://goo.gl/forms/corClBp9DB

Aktivitetsledere og flere bidrar med å lede turene. Det blir turledersamling fredag kveld ca kl: 21:00 ved Erlend og Malin.

Husk å si i fra om du vill ha middag fredag kveld! Da håper vi å se deg! Velkommen!

Erlend og Birte


Publisert

i

, ,

av

Stikkord: