SUP-kurs i OKK 3. og 4 oktober

SUP-OKK1

Meld deg på kurs i stand up padling (SUP) her: http://www.okk.org/aktiviteter/arrangement/

1,5 timers introduksjonskurs

På kurset lærer du grunnleggende teknikker for Stand Up Padling og hva du må gjøre for å kunne drive med SUP på en sikker måte. Ute på vannet tar vi en liten padletur for å bli vant til SUP og for å lære viktige teknikker inkludert; selvredning, åretak og bevegelser, riktig kroppsholdning og teknikk. Vi gir deg også informasjon om ulike typer brett som er på markedet, og deres bruksområder.

Dette er et gøy og informativt SUP-økt uten noe press til å prestere, men vi gir deg en smak av hva SUP handler om og hva man kan forvente på et av våre langvarige kurs. Prisen for våre Introduksjonskurs er kun 600 kr og inkluderer alt nødvendig utstyr og førsteklasses veiledning.

Hvem passer kurset for?

Dette kurset passer for «alle», og man behøver ingen forkunnskaper bortsett fra å være svømmedyktig (kan svømme 50 meter)

Hva er inkludert?

Kvalifisert instruktør, SUP-brett, leash, tørr/våtdrakt ved behov.

Hva bør man ha med seg?
I henhold til været: vann, matpakke, lue, badetøy, solbriller, neoprensokk eller ullsokk, ullundertøy og et varmt skift.

SUP-OKK-plakat

OKK har vært så heldig å få en topp SUP-instruktør som medlem. Giedre Pigagaite er en erfaren SUP-instruktør som er svært inspirerende kursholder. Hun ønsker å la sin lidenskap for SUP smitte over på deg!

Har du spørsmål? Kontakt Giedre Pigagaite på: 41446747

15-07-06 Giedre Pigagaite UK-SUP L1 Inst ASI Certificate (F1277) v7-page-001 15-07-06 Giedre Pigagaite UK-SUP L2 Inst ASI Certificate (F1539UK) v3-page-001

 Velg mellom følgende kursdager:

Lørdag 03. oktober

Søndag 04. oktober

Møt opp på brygga i Oslo Kajakklubb.

Meld deg på her: http://www.okk.org/aktiviteter/arrangement/

Vel møtt!

SUP1


Publisert

i

av

Stikkord: