Torsdagspadling 17.09.2015

2[1]Torsdagspadling for begynnere 17. september, foreløpig plan: Turen går rundt Nakholmen, hvis gruppens nivå og sammensetning tillater det.

.

Vi padler til Huk og krysser over fra Dyna fyr. Vi tar en spisepause underveis før retur til OKK. De som slår følge bør kle seg for småruskete høstvær. Regnjakke eller neopren/ våtdrakt er fint. Gjerne lue/regnhette og hansker. Det er fortsatt varmt i vannet, men ha med skift. P.t. melder YR regn og 5 s/m vind. Fokus blir derfor stabilitet og fremdrift i vind og bølger. På denne turen bruker vi bare havkajakker. Alle må ha med hodelykt eller lanterne. Distansen blir ca 11 km. Husk å skrive dere på listen på veggen på brygga, før dere er klare på vannet kl 1700. Vi er tilbake senest kl 2030.

Følg gjerne med på Facebook-gruppen “Havpadlerne Oslo Kajakklubb” for oppdatert informasjon nærmere torsdag.

Hilsen Linda Sannum


Publisert

i

av

Stikkord: