Vellykket turnering for OKK-Kajakkpolo!

OKK kajakkpoloteamDet var en fantastisk og morsom Kajakkpolo-turnering som gikk av stabelen i Trondheim helgen 11.09 – 12.09.2015! Oppmann for OKK-Kajakk Attilio DelÀrte forteller at både turneringen og kampene var gikk veldig bra – selv om OKK-laget kom på siste plass.

.

I en tidligere reportasje ble det informert om at det var 4 lag som konkurrerte – 2 lag fra Trondheim, 1 fra Larvik og OKK-laget. “Det mangler en del på samspill og erfaring, men etter kun 3 måneders trening – var de øvrige lagene mektig imponert over oss. OKK-laget viste god taktikk og lagene måtte kjempe hardt i mot for å vinne”, forteller Attilio. En ting er i hvert fall sikkert… OKK-Kajakkpolo har stort potensiale for videre utvikling og kommer råsterk tilbake i neste års kajakkpolo-turnering!

Her kan du se en video fra turneringen i Trondheim: https://vimeo.com/140105988


Publisert

i

,

av

Stikkord: