Bygging av ny treningshall i gang!

En nesten kajakktom E og F Hall - et uvant syn i OKK
En nesten kajakktom E og F Hall – et uvant syn i OKK

De fleste OKK-medlemmer har fått med seg at det våren 2016 skal stå klart nok et treningsrom i OKK. I dag var det et synlig bevis på at byggestart nærmer seg raskt!

.

E og F hallen ble fullstendig tømt for kajakker i løpet av en times tid. 15 – 20 OKK-medlemmer hadde meldt seg til tjeneste til jobben med å flytte kajakkene til andre lagringsplasser mens byggeprosessen pågår.

En lettfattelig skisse og litt informasjon om planlagt byggeprosess kommer om kort tid fra primus motor og styremedlem Erik Rønning. Ingen tvil om at mange treningsivrige i klubben ser fram til litt bedre plass og flere treningsapparater å tyne – og bryne seg på….

Vi gleder oss!

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: