Kajakkskole for serbisk ungdom

Padleleir i OKK er gøy!
Padleleir i OKK er gøy!

Med støtte fra Sparebankstiftelsen etablerer vi et nytt kajakktilbud i Oslo Kajakklubb. Vi ønsker en bredde i rekrutteringen til kajakksporten. Vårt samarbeid med den erfarne serbiske padleren og treneren Nevena Vlasic, har gjort at vi nå kan tilby serbiske barn og ungdom et treningstilbud. Undervisningen vil foregå på norsk og serbisk.
Målet med prosjektet er at barn med serbisk bakgrunn lærer denne fantastiske sporten, blir kjent med et levende og positivt miljø i Oslo. Alle vil få nye venner og lære egen mestring, noen kan bli fremtidens mestre. Vi gir et tilbud til alle ambisjonsnivåer.

Nevena Vlasic med sine serbiske utøvere
Nevena Vlasic med sine serbiske utøvere

Klubben har båter og padleårer for bruk til opplæring, treningsrom som brukes om høsten og vinteren. Medlemskapet er gratis ut året. Treningstimer vil bli holdt to ganger i uken, med varighet på en time. Barn vil, ved siden av å bli kjent med kajakk teknikker, få med seg øvelser for muskel styrke, kondisjon, motorikk og bevegelses koordinering. Også trening inne i hall.

Les innbydelsen her: Serbia-kajakkskole3

Sted: Oslo Kajakklubb, Drammensveinen 210,

Trener: Nevena Vlasic

Når: Lørdag kl 10-11.00 og Onsdag kl. 19-20.00

Oppstart: 17. oktober

Alder: 9 til 16 år

Pris: GRATIS

For mer informasjon og påmelding send mail eller ring:

Nevena Vlasic (trener i Oslo Kajakklubb): +47405 86860

vlasicnevena@gmail.com

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: