Nå kan du bestille klubbklær

Lars-rygg

Velkommen alle OKK’ere for bestilling!

Skal du trene? Bruke fritidsklær? Gå på ski? Konkurrere? Vis at du er en ekte OKKer og bruk våre treningsklær! Våre konkurransedrakt har blitt lagt merke til internasjonalt og brukere av OKKs trenings/fritidsjakke møter smil uansett hvor de går.

Sammen med vår leverandør Trimtex Sport AS får nå alle medlemmer i OKK mulighet til å benytte en nettløsning for bestilling der unikt design til gode priser ligger tilgjengelig. Alle produkter i webshopen er spesiallaget for OKK og finnes ikke på lager hos TRIMTEX. Det er derfor viktig at du bestiller før oppgitte bestillingsfrist.

Bestilling: Før du handler første gang må du registrere deg som bruker. Når du bestiller er det viktig å fylle ut alle felter som er oppgitt, husk at du skal få en bekreftelse på mail om at ordren har blitt registrert, om ikke så ligger den fortsatt i handlekurven.

Alle produkter i webshopen er spesiallaget for OKK og finnes ikke på lager hos TRIMTEX.

Produktene:  Trimtex har egen måletabell her: http://www.trimtex.no/no-20                                                                

Bestillingsfrist:  Onsdag  28.10.2015 klokken 23:50                    

Forventet leveringsuke: UKE 51

Bestill og se hele utvalget her:

Med sponsormerke:

Nettbutikk

Uten sponsormerke:

Nettbutikk

 

PS.

Produkter som lages i spesialdesign for OKK kan ikke byttes. Dette må eventuelt ordnes internt. Prisen er lavest mulig for deg (OKK tar ikke fortjeneste, og tjener ikke penger på salget).


Publisert

i

av

Stikkord: