Kajakkpolo for ungdom!

OKK kajakkpoloteam

Vi vil gjerne invitere deg til å prøve Kajakkpolo og bidra til å bygge opp det framtidige OKKs Kajakkpololag! Er du mellom 13 og 17 år gammel? Har du allerede padlet litt i Oslo Kajakklubb og/eller har deltatt på Kajakkskolen?

Vi skal trene to ganger i uken i Oslo Kajakklubb; tirsdager og torsdager kl. 18.00 – 19.00. Kurset starter torsdag 10. mai, 2016. Sted er Oslo Kajakklubb (i Bestumkilen), Drammensveien 210. Vi trener rett foran klubbens nye flytebrygge.

Det blir masse moro og lek med ball i kajakk! Deltakelsen er gratis. Siden det er begrenset med diverse utstyr, ber vi deg om at du melder deg på kurset/treningen. Send en e-mail til Attilio: kajakkpolo@okk.org

Følgende informasjon MÅ være med i påmeldingen:

– Hvor gammel du er
– Om du er medlem i Oslo Kajakklubb (OKK)
– Om du har padlet før eller deltatt på Kajakkskolen

Du får en rask bekreftelse og mer informasjon før oppstartsmøtet. Først til mølla prinsippet gjelder!

Er du over 17 år og har lyst til å prøve deg på Kajakkpolo? Ta kontakt med Attilio Dell’Arte, trener av OKKs lag: e-mail: kajakkpolo@okk.org

Bli med – dette er moro!!!

Hilsen Attilio, Oppmann Kajakkpolo


Publisert

i

, ,

av

Stikkord: