Eivind Vold med sterk 4. plass i EM

Eivind Vold - OKK
Eivind Vold – OKK

Eivind viste seg nok en gang frem som en av verdens aller beste 5000 m padlere. Eivind var blant de fire padlerne som skilte seg ut som en tetkvartett på denne 5000 meteren. Piementa, Holten Poulsen, Yurenia og Vold. Eivind var bare et halvt sekund fra pallen, og fikk med dette Norges beste mesterskapsresultat siden Eirik Verås Larsen la opp.

Eivind kommenterer løpet sitt slik til www.padling.no:

«- Jeg endte på 4. plass. Fikk en god start og vi ble et stort tetfelt den første runden. Det tynnet seg ut etterhvert og vi ble en gruppe med meg, Fernando Pimenta (Portugal), Rene Poulsen (Danmark), Laslo Zolti (Ungarn), Aleh Yournia (Hviterussland) og Kai Spenner (Tyskland). Jeg gjorde gode taktiske valg underveis men plasserte meg litt dårlig i spurten og fikk et dårlig utgangspunkt på det siste langstrekket inn mot mål. Kom fort bakfra og var bare et sekund fra å hente inn sølvet!

– Jeg har hatt verst tenkelig oppladning til mesterskapet. Flyet fra Oslo til Moskva var 11 timer forsinket. i tillegg har ikke bagasjen dukket opp, noe som har ført til at jeg måtte låne åre og utstyr som gjør det veldig uvant å padle. i tillegg til en søvnløs natt i forkant. Selv om fjerdeplass ikke er favorittplasseringen min, er jeg Veldig fornøyd med at jeg fortsatt klarer å levere et så godt resultat med tanke på problemene i forkant.»

OKK gratulerer med et fantastisk resultat!

Les resultatlista her: http://europecanoeevents.com/uploads/XML_Provas/18/pdf/105.pdf

Resultatliste K15000m EMjpg


Publisert

i

,

av

Stikkord: