Grillkveld i OKK 28.06.2016!

 

Tirsdag 28.juni, blir det grillkveld på brygga! Tidspunkt: kl: 19:00.

.

Det serveres hamburgere, pølser, mineralvann, samt  kaffe og te. Serveringen er gratis for medlemmer av klubben. Hyggelige mennesker som ikke er medlem i OKK, men som er interessert i padling, er også hjertelig velkomne.

Deltakere kan ta med egen mat og drikke. Tilstelningen er særlig tiltenkt nye medlemmer. Det er en lett sak å bli kjent med garvede padlere som har mye å bidra med! Vi kan ikke love at aftenen fører til varig vennskap eller annet forhold, men vi kan heller ikke utelukke det.

Påmelding skjer ved å skrive seg på liste på tavla for turer, race og kurs, ved siden av tur-protokollen. Påmeldingen er ikke bindende, men listen brukes for å kjøpe inn passelige mengder mat. Oluf kan svare på spørsmål på tlf. 91 51 70 74.

FRIST FOR PÅMELDING: SØNDAG 26. JUNI!

Hilsen Oluf, Ragnhild og Ferdinand


Publisert

i

av

Stikkord: