Klubbtur til Artic Sea Kayak Race 2016

IMG_5007Havpadlergruppen i Oslo Kajakklubb satser i år på stor deltakelse i Arctic Sea Kayak Race i Vesterålen!

.

Arrangementet starter med registrering søndag 24. 07.2016 og avsluttes med bankett fredag 29.07.2016. ASKR er et profesjonelt arrangement med et seriøst forhold til sikkerhet. Det er nødvendig, da vi padler på yttersiden av Vesterålen. Fra mandag til og med onsdag er vi på tur med telt og sovepose. En kan velge mellom kort og lang ramble. Vi padler i spektakulære omgivelser hvor tinder reiser seg rett opp fra havet, og med kritthvite sandstrender. Hver kveld er det sosialt med bål i fjæra. Crewet er en inkluderende og festglad gjeng, men de rører ikke alkohol før alle padlerne er trygt på land. Deltakere på lang ramble får oppleve feltbadstue, der Oluf er badstueoppmann. Fra onsdag til fredag er vi på fiskeværet Skipnes. Her er det butikk og bar, og det er livlig om kveldene. En kan fortsette å bo i telt, eller unne seg litt luksus ved å bo i rorbu.

Deltakere må melde seg på selv til ASKR. Gå inn på www.askr.no. Påmelding under fanen «registrering».

Reise til ASKR
Man reiser med fly til Stokmarknes via Bodø eller til Evenes. Deretter buss til Sortland. Arrangøren sørger for transport med buss fra Sortland hotell til registrering på Kråkberget. Når det gjelder hjemreisen er det avgang fra Sortland hotell søndag kl. 17.30. Bagasje som en skal ha på Skipnes sendes fra Kråkberget søndag kl. 20:00..

Hjemreise.
Bagasje går med båt fra Skipnes til Kråkberget lørdag 26. juli kl. 12. Deltakere padler fra Skipnes til Kråkberget. Bilen med kajakker kjører fra Kråkberget lørdag ettermiddag.

Transport av kajakker
Oluf kjører bil med klubbens kajakkhenger til ASKR og hjem igjen. Kajakker, årer, vester, kokeutstyr og nødbluss fraktes med bilen. Øvrig utstyr må deltakere frakte selv.

Opplasting og retur av kajakker:
• Opplasting onsdag 20. juli fra kl. 17 til kl. 19. Alle må stille med egne lastestropper.
• Bilen med kajakker er trolig tilbake i Oslo Kajakklubb onsdag 3. august. Deltakere får beskjed med sms når vi kan angi dag for ankomst.

Begrensning av antall deltakere
Det er ingen begrensning av antall deltakere. Tilhengeren har plass til maksimalt 24 kajakker. Hvis tilhengeren blir full, vil også Milsluker´n kjøre en tilhenger. Så langt det er mulig, vil vi søke å transportere kajakker for alle som vil delta. Hvis tilhengerne blir fulle, må øvrige deltakere transportere kajakk og utstyr selv. Det blir arrangert en Surfski race fredag. Deltakere i dette racet kan reservere plass til sin båt på vår og eventuelt Milsluker´ns tilhenger på lik linje med medlemmer av havpadlergruppen.

Pris for transporten
Pris for transport av kajakker med tilhengere, blir ca. 1500 kr. Deltakere vil motta regning for transporten etter at kajakkene har blitt fraktet hjem igjen.

Reservasjon av plass på tilhenger: Sendes til Oluf til E post: olg@ag.no
Eller til Oluf med sms til tlf. nr. 91 51 70 74.
Frist for påmelding er 15. juli.
Ved påmelding må du oppgi:
• Ditt mobiltelefonnummer
• Din E post adresse

VEL MØTT TIL EN TRIVELIG TUR I FANTSTISKE OMGIVELSER!


Publisert

i

,

av

Stikkord: