OKK`s Kajakkpololag til NM 2016

UnknownOslo Kajakklubbs kajakkpololag skal delta i årets NM i Kajakkpolo for  første gang i år! Norgesmesterskapet går av stabelen førstkommende helg 25.06 – -26. 06, 2016.

Oslo Kajakklubb er arrangør av konkurransen som skal holdes på Sørenga Sjøbad. «OKKs Kajakkpololag har jobbet målbevisst hele denne vinteren», forteller Oppmann Kajakkpolo og lagtrener Attilio Dell’Arte. «Vi er veldig spente på vår første deltakelse i NM, det blir spesielt for både kajakkpolosporten i Norge og for Oslo Kajakklubb!»

«Oslo Kajakklubb etablerte et pololag for snaut ett år siden.  Nå har laget mulighet til å få prøvd oss på et offisielt arrangement. Vi synes selv vi har gjort store framskritt det siste året. De andre lagene er rutinerte, vi er på vårt første NM… –  alt kan skje!», forteller en spent og optimistisk Attilio.

«Det at NM i år holdes på Sørenga Sjøbad i Oslo gir OKK en unik mulighet til å vise fram denne nye idretten og å reklamere for  aktivitetstilbudet sitt, noe som kan bidra til at flere blir interessert i både kajakkpolo og kajakk-aktiviteter generelt», forteller Attilio.

I tillegg til OKK´s lag,  skal lag fra Larvik, Bergen, Tromsø, Trondheim og Bodø konkurrere. Larvik Kajakklubb har vunnet NM de siste tre årene. Trondheim kom på andre plass i fjor. OKK skal utfordre begge disse lagene med alt de har av krefter og taktikk!

Kampene spilles både lørdag 25.06. og søndag 26.06. Lørdag spilles kampene fra kl. 10:00 til kl. 18:00, det omfatter at alle lagene spiller mot hverandre. De første fire lagene som klassifiserer seg lørdag er med i semifinalen og finalen søndag fra kl. 10:00 til kl. 13:00.

Attilio har en oppfordring til alle OKK-medlemmer: «Vi vil gi alt for å være med i semifinalene på søndag, kom og støtt oss! Det betyr mye for oss!

OKKs kamper på lørdag forløper slik:

10.30 OKK – Bodø
11.30 OKK – Bergen Puddefjorden
13.30 OKK – Tromsø
14.30 OKK – Larvik
17.00 OKK – Trondheim

Til alle i OKK: Velkommen til en banebrytende helg for OKK på Sørenga!

Her kan du se et snutt fra OKK`s kajakkpolo-trening!


Publisert

i

,

av

Stikkord: