Padlingens Dag i OKK

P5210910
Primus Motor for Padlingens Dag 2016 i OKK var Marte Winge, her ved grillspakene

Årets «Padlingens Dag» samlet medlemmer og potensielle nye medlemmer til nok et hyggelig arrangement i Oslo Kajakklubb.

.


Søndag 31.05.2016 viste ikke værguden Odin seg fra sin aller beste side, men både folk og firbente koste seg med ulike aktiviteter, grillmat, kaker og kaffe i løpet av de 4 timene arrangementet varte.

 

DSC_9758
Godt med grillmat!
DSC_9761
3 OKK-seniorer holder øye med at alt går riktig for seg på OKK-bryggen!

Nytt styremedlem av året, Marte Winge, var oppnevnt av Styret som primus-motor for dagen. Marte tok utfordringen! Med lynets hastighet ble det i gangsatt digital markedsføring i sosiale medier, god gammeldags informasjonsarbeid med plakater, flyere og bannere m.m. og en stab med mange frivillige medlemmer ble etablert i en fei. Felles innsats bidro til at Oslo Kajakklubb og samarbeidspartnere kunne tilby et variert program for dagen. Dragebåtforeningen og SUP (Stand-Up-Padling) var, som i fjor, på plass for interesserte som ønsket å prøve seg på nye aktiviteter. I tillegg var det debut for konkurransen «Surf og Hunt» – en padlekonkurranse i 2 omganger og som også innbefattet å falle ut av – og komme seg opp i kajakken i sjøen – for å kvalifisere seg videre til økt 2 i konkurransen. En småkald fornøyelse denne siste mai-dagen i 2016…

Mot slutten av arrangementet ble vinneren av fjorårets «Sykle til klubben» offentliggjort – Erik Thonhagen er den heldige vinneren av en splitter ny sykkel fra Milslukern! Det vanket også flere premier fra Milslukern:

Rafael leser opp Surf og Hunt resultatene!
Rafael leser opp Surf og Hunt resultatene!

2. premien – Et par elegante joggesko ble vunnet av Ingvild Gulbrandsen.

3.premie var et Ruter månedskort og det var Rolf Jørgensen som gikk av med seieren her.

Kåringen av vinnerne i Surf og Hunt fikk også premieringer – i tillegg til at hver av konkurransens deltakere fikk velge seg en fargerik caps – i rosa, grønn eller blå.

DSC_9796
Vinner av 1.premien Sykle til klubben 2015 – Erik Thonhagen og formann Sveinung Oftedal

Det ble en fin dag med mye sosialt med nye og gamle bekjentskaper, god mat og aktiviteter! En stor takk til arrangementskomiteen og til alle som hjalp til med gjennomføringen av «Padlingens Dag» 2016 i OKK!

 

 

 

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: