Invitasjon til NM i Surfski – 27. aug 2016

surfskiNM-plakat

Oslo Kajakklubb i samarbeid med Norges Padleforbund inviterer til NM i Surfski 27. eller 28. august i farvannet mellom Hankø og Larkollen. Banen vil være ca 17 km lang og vil i hovedsak gå medvinds i åpent hav. Primær løpsdag vil være 27. august, men dersom værvarselet tyder på vesentlig bedre forhold 28. august blir dato for NM flyttet til denne dagen. Deltakere vil bli varslet om løpsdag på Facebook-siden NM Surfski 2016 senest torsdag 25. august kl 2300. Følg med på denne siden for løpende orientering om NM-programmet.

Les hele invitasjonen her (NB: Mye viktig informasjon): Invitasjon NM Surfski 2016

Påmelding NM Surfski: http://www.okk.org/arrangement/nm-surfski/

Bli med på den nye bølgen i Norge – Bli med på Surfski NM 2016!

Vi gleder oss til en frisk konkurranse.

mvh

OKK

Foto: Christin Aronsen
Foto: Christin Aronsen

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: