Knallsterk 4. plass til brødrene Vold i U23 VM

Brødrene Vold i tet på K2 1000m i U23 VM

Et fantastisk sterkt løp ga Eivind og Amund en knallsterk 4. plass i U23 VM i Minsk i Hviterussland i dag 30. juli.

De gikk offensivt ut og ledet etter 250 m. Så kjempet de med russerne de neste 500 m. Russerne er fjorårets sølvvinnere, men Eivind og Amund slo dem i U23 EM. Den tsjekkiske båten som ble klar EM-vinner for 14 dager siden seg så forbi sammen med tyskerne. Den harde åpningen til Eivind og Amund straffet seg nå, men de kjempet om medalje hele veien til mål. Igjen ble det den sure fjerde plassen like bak russerne, men godt foran Ungarerne på femte. Trener Tom Selvik hadde bare en kommentar: “Jeg er sykt imponert over løpet. Rått!”

OKK GRATULERER!!

Se resultatene her:

result_181_Final A_EN

Amund og Eivind gikk offensivt ut og ledet etter 250 m
Amund og Eivind gikk offensivt ut og ledet etter 250 m

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: