Surfskikurs på OKK – Unik mulighet

Surfski-kurs1

Det blir gode muligheter til å lære seg å padle surfski, eller friske opp kunnskapene før høstsesongen og de riktig gode forholdene setter inn. Boyan Zlatarev fra Surfski Education holder kurs ved OKK i uke 33.

Få inspirasjon fra denne videoen: https://vimeo.com/134759955

 

Følgende tider gjelder for gruppeundervisning:

Fredag 19. klokken 17:30 Surfski sikkerhetskurs

Grunnleggende teknikker for egenredning og surfski-sikkerhet. Vesentlige ferdigheter for alle enten du er nybegynner eller trenger oppfriskning. Påmelding: http://www.okk.org/arrangement/surfski-sikkerhetskurs/

 

Lørdag 20. klokken 10:00  Padleteknikk for stabilitet og hastighet

Uten stabilitet vil du ikke oppnå optimal hastighet når du padler i bølger. Med dette som utgangspunkt har Surfski Education utviklet sitt konsept for teknikkundervisning.

Påmelding: http://www.okk.org/arrangement/surfski-padleteknikk-for-stabilitet-og-hastighet/

 

Søndag 21. klokken 10:00 Downwindteori

Langdistanse medvindspadling er etter manges mening det surfskisporten handler om. Å lese og utnytte bølgenes kraft for optimal fart og energisparing, praktiske aspekter og sikkerhetsaspekter ved downwindturer.
Påmelding: http://www.okk.org/arrangement/surfski-downwind-teori/

NYOPPSATT KURS DOWNWINDTEORI – Søndag 21. aug kl 15 – 18.00

Påmelding: http://www.okk.org/arrangement/surfski-downwind-teori-2/

Pris for gruppeundervisning er 700 kr. per leksjon.

Dersom forholdene er til stede etter leksjonene på lørdag og søndag, forsøker vi å få til downwind-tur til Østfold eller Vestfold avhengig av vindretning.
Individuell undervisning

Privatleksjoner med Boyan er tilgjengelig tirsdag 16. onsdag  17. og torsdag 18. august.

Pris: 1.500 kr.  Ta kontakt for nærmere avtale: kristoffulus@hotmail.com

Surfskikurs2

Stabile surfskis vil være tilgjengelig for kursdeltakere. Du trenger altså ikke egen surfski for å delta.

Hjertelig velkommen til et morsomt og utviklende kurs!

Har du spørsmål? Kontakt: kristoffulus@hotmail.com

Surfskikurs3

Om Surfski Education og Boyan

Surfski Education er etablert av Oscar Chalupsky og Boyan Zlatarev. De tar mål av seg å utvikle et uavhenging kompetansesenter for surfski-sporten. De fleste som har noen kurs under beltet har opplevd hvordan svært ulike teknikker og ferdigheter formidles fra forskjellige kilder. Surfski Education tar mål av seg til å belyse disse for å redusere forvirringen og kanskje utvikle mer standardisert undervisning i sporten. Du kan lese mer om konseptet på facebook: https://www.facebook.com/surfskieducation

Boyan Zlatarev driver til daglig Tarifa Surfski Centre (lenke i navnet: https://www.surfskicenter.com/tarifa) i Spania, hvor han instruerer padlere på alle nivå i Gibraltarstredets bølger. Fokuset ligger på sikker padling i de forholdene surfskien er bygget for; altså store bølger. Med bakgrunn som sertifisert Yachtmaster tilfører Boyan også mye kunnskap om miljøet vi befinner oss i når vi padler, metrologi, navigasjon, og skrogets oppførsel under ulike forhold.

Boyans tilnærming er pragmatisk og jordnær. Lurer han på hvordan man håndterer at åra brekker under padling i grov sjø, så padler han ut og separerer åra for så å ta seg til land med den ene halvdelen. Slik utvikler han en rekke realistiske og anvendelige teknikker. (Se eksempelet over på facebooksidene til Surfski Education).

Surfskikurs4

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: