Invitasjon til Strømtangen fyr 2016!

Strømtangen fyr

Helgen 26. – 28. august blir det tur for medlemmer av Oslo Kajakklubb til Strømtangen Fyr. Frist for påmelding er forlenget til 18.august.

 

 


Fyret ligger vakkert til i skjærgården utenfor Fredrikstad i Østfold, med fine turmuligheter nordover mot Hankø, og sydover mot Hvaler. Området ligger utsatt til i havgapet. Vind og bølger kan gjøre forholdene krevende, og deltagerne må kunne mestre padling og kameratredning i sjø med vind og bølger på ½ – 1 meter. Alle deltakere må derfor være på teknikkurs-nivå.
Det blir flere turalternativer lørdag og søndag. Korte og lange turer, og bølgelek. Innslag av redningsøvelser og rulletrening planlegges ut fra værforhold. Oppdatert informasjon om turene gis ved felles samling morgen og kveld.

Det er begrenset med sengeplasser inne på fyret og på gulvet i tilknyttede hus, men det er også mulig å telte. Vi må begrense antall deltakerne til 30 av hensyn til gjennomføring av turer og måltider. Vi fortsetter praksisen med at jentene har førsterett på sengeplasser.

Praktisk informasjon
:

Vi møtes fredag kveld kl 18.00 i Øyenkilen ved Fredrikstad. Vi padler samlet til fyret, en knapp halvtimes tur. Der fordeles sengeplasser, og grillen tennes ca kl 20.00. Alle har med medbrakt grillmat. Lørdag kveld blir det sosial samling med reker, vin og underholdning i bøyenaustet. Vær forberedt på enkle oppgaver som rydding, oppvask, eller utvasking. Vi avslutter innen kl 16 på søndag. 
Pris for arrangementet er kr 450 for overnatting inne, og 350 hvis du vil sove i telt. Prisen inkluderer reker med tilbehør og et par glass hvitvin på lørdagskvelden. All annen mat til frokost og matpakker tar du med selv. Ta med rikelig med drikkevann.

VIKTIG! Husk at påmelding = innbetaling med frist torsdag 18. august! 
Innbetaling gjøres til Oppmann Hav (Øivind Hansen) på kontonummer 1201.37.68690. I tillegg sender du mail med ditt navn, tlf.nr. og om du trenger å låne noe utstyr fra OKK: havpadling.okk@gmail.com.

Det sendes en felles bekreftelse og nærmere informasjon til alle som melder seg på.

Velkommen!
Hilsen turkomiteen Linda og Øivind


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Invitasjon til Strømtangen fyr 2016!”

  1. Knut Bryne avatar
    Knut Bryne

    Blir med.
    Betaler plutselig.