OKK arrangerer «Quadrathlon Oslo» 17 september

Katarina Liptakova er primus motor for "Quadrathlon Oslo"
Katarina Liptakova er primus motor for «Quadrathlon Oslo»

Link til påmelding og informasjon her: http://quadrathlon.no/

Katarina Liptakova er primus motor for «Quadrathlon Oslo» og har sørget for at arrangementet har world cup status. Hun sier at det ikke må skremme for deltakelse. Her kan alle som er interessert i multisport delta. I denne uka var Katarina i klubben for å planlegge arrangementet, og vi ba henne informere www.okk.org

  • Hva er Quadrathlon?

Quadrathlon er en ny spennende idrett i Norge, hvor deltakerne konkurrerer i svømming, padling, sykling og løping. Med andre ord er det en vanlig triatlon konkurranse pluss padling.

  • Hva forventer du av Quadrathlon Oslo?

Jeg synes at quadrathlon er en perfekt blanding av sport og natur. Jeg selv liker å være ute i naturen og liker å bruke tid litt aktivt. For mange kan det være kanskje litt kjedelig å kun løpe tre timer, eller svømme så lenge. Når man deltar i quadrathlon så er man aktiv rundt 3 timer, man bytter mellom forskjellige aktivitetene, man er ute i naturen og i tillegg er man sosialt.

Dermed forventer jeg at med en vel arrangert konkurranse får jeg samle folk som liker det samme som jeg. Det er allsidighet og natur som står i fokus.

Og selv om vi alle er på ulike prestasjonsnivå så kan vi ha det gøy og moro med aktivitetene som gjør oss glade. Og de som liker å satse mer kan utfordre de store quadrathlon-gutta som kjører verden rundt med verdenscupen.

Jeg håper at de internasjonale deltakere som kommer til Oslo i år får oppleve dette fantastiske området som ligger på grensen av hovedstaden i sitt beste. Bogstadvannet er et populært badested for folk i Oslo-område og brukes hele året til rekreasjon og friluftsliv.

Quadrathlon%20ja

  • Hvem kan delta?

Jeg vil gjerne si at alle kan delta. Det anbefales å ha litt erfaring med padling fra før, og også svømming kan være utfordrende for noen. Men man kan beregne at å fullføre alle disiplinene tar for de beste ca 2,5 timer, og for vanlige mosjonister ca 3-3,5 timer.

I år har vi ikke kategorier for ungdom, så forventer vi deltakere fra 18 år.

  • Fortell litt om deg selv.

Jeg en aktiv person som liker allsidighet, som er glad i natur og friluftsliv, og som liker å være sosial.

Da jeg kom helt alene til Norge 4 år siden, så skjønte jeg etter kort tid at det er idrett som kan hjelpe meg med hele integreringsprosessen. Via de forskjellige aktivitetene som løping, padling, sykling eller langrenn har jeg truffet mange hyggelige personer, og noen av dem har blitt mine beste venner, min familie.

Med min arbeidsbakgrunn fra Slovakia hvor jeg jobbet med idrett – fra barnealder til toppidrett, var det helt naturlig at det våknet lysten til å arrangere quadrathlon her i Oslo. Det er sosialt, og stemningen på alle quadrathlon konkurranser er svært vennlig. Jeg arrangerte det første quadrathlonrennet i Slovakia også, og det har blitt til en stor suksess. Så håper jeg at den nye spennende konkurranse finner sin plass her i Norge også.

  • Trenger du hjelp til arrangementet?

Ja! Vi trenger fortsatt flere som kunne tenke seg å ta en tur til Bogstadvannet den 17.september og hjelpe med å skape stemning og bidra med forskjellige oppgaver: løypevakt, rigging, servering til deltakere, premieutdeling, målområdet. De fleste oppgavene foregår under arrangementet. Vi trenger også flere smilende og hjelpende personer langs løype som kan hjelpe med å dirigere løpere, publikum og trafikk.

Ønsker du å hjelpe til? Kontakt:k.liptakova@hotmail.com

World Quadrathlon Federation: http://www.quadrathlon.com/

uten navn


Publisert

i

av

Stikkord: