OKK med jentesatsing!

IMG_2608
Informasjon om treningstilbud for jenter i OKK

Oslo Kajakklubb er i gang med et nytt satsningsområde for barn og unge: «Jenter i Kajakk»! 

Dette blir gøy!
Dette blir gøy!

Tilbudet er for alle jenter som har lyst til å padle, uavhengig av om man har mål å bli en god konkurransepadler, eller rett og slett ønsker et godt treningstilbud sammen med andre barn og unge i et hyggelig sosialt miljø!

Onsdag 17. august stilte 10 spente jenter i alderen ca 8 – 14 år til et info-møte i OKK for å høre om tilbudet som nå i gangsettes med OKK´s dyktige trenere Tom Selvik og Nevena Vlasic.

En ting er sikkert: De som velger å bli med får et kjempespennende treningsår. Det blir mange og varierte aktiviteter ute og inne, og det legges stor vekt også på det sosiale aspektet.

Noen av aktivitetene på vannet: treningsøkter i kajakk,

Viktoria (i midten) er en av OKK`s lovende ungdomspadlere
Viktoria (i midten) og Ingrid (til høyre) er to av OKK`s lovende kvinnelige ungdomspadlere

kajakkpolo, padleturer med og uten overnatting i telt, SUP (Stand Up Padling), og morsomme leker på vannet. Annen trening vil kunne være basis/styrketrening og trening på padlemaskinene i OKK`s treningsrom, balansetrening, jogging, sykling, og mye mer.

Er du jente i alder 8 – 14 år og ikke fikk anledning til å være med på informasjonsmøtet og har lyst til å være med – ta kontakt med Oslo Kajakklubb! Vi kan love at det blir et kjempebra treningstilbud med masse lek og moro!

Vi i OKK`s webredaksjon kommer til å følge dette spennende prosjektet framover og vil holde medlemmene oppdatert med både reportasjer og bilder!

 

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: