OKK`s Kajakkpololag med intens innsats i Trondheim!

Foto: Elizabeth H. Glad
Foto: Elizabeth H. Glad

Kristian Jørgensen, Sondre Rødsand og Marius Borge Heir deltok i en Kajakkpolo-turnering i Trondheim helgen 26.08 – 28.08.2016. 

Trondheim Kajakklubb stod som arrangør denne helgen. Kristian, Sondre og Marius var OKKs representanter i laget Syd-Norge, sammen men spillere fra Larvik. De andre lagene som deltok i turneringen var fra Nord Norge (Bodø og Tromsø spillere) og to lag fra Trondheim Kajakklubb. s

Våre tre spiller var i storform og kontinuerlig på banen i kvalifiseringsrundene som gikk av stabelen lørdag morgen. De tok tre seier og bidro med flere mål til Syd-Norge og kvalifiserte dermed til finalen. Finalen ble mellom TKK fra Trondheim, som vant gull i NM i Oslo i juni, og Syd-Norge.

Det ble et hektisk spill: Etter første omgang var resultatet 2 – 2. En jevn kamp som til slutt ble avgjort av OKK´s spillere. Marius skåret et strålende mål slik at det ble 3-2, Kristian reddet flere ganger lagets mål, og sammen med Sondre satt ballen på nettet etter et raskt angrep: 4-2, Game over!

Vi gratulerer Kristian og Sondre som har vært to viktige spillere for OKK under NM i år, forteller Attilio Dell’Arte, trener av OKK-teamet. Vi er også lykkelige for at et nytt lagmedlem, Marius, har utmerket seg så bra under turneringen. Det viser at OKK´s kajakkpolomiljø er i kontinuerlig utvikling og vekst. Etter NM i Oslo har det vært enorm interesse rundt Kajakkpolo i flere av OKK`s aldersgrupper og Luca Di Vito, vår kaptein, har ledet treningene i hele august for teamet. Seieren på turneringen er et stort resultat for alle!

Vi minner om at TKK vant gull i NM 2016, og nå har våre spiller klart å slå dem. Det er en liten revansje for hele teamet etter NM finalen vi tapte på ekstra omgang. OKKs Kajakkpolo team skal fortsette å delta i nasjonale og internasjonale turneringer for å samle erfaring og forberede seg til NM neste år, sier en entusiastisk Attilio.

Til slutt er alle invitert på Tjuvholmen Bro på Aker Brygge lørdag 3. og søndag 4. september. Under arrangement «båter i sjøen», fra kl.14:00 til 15:00, kan alle se smakebit av en liten Kajakkpolo-show med spillere fra OKK`s junior og seniorlag.

OKK-gutter på første plass

Publisert

i

,

av

Stikkord: