Bestumkilen ro- og padlebane er inne i 2017-budsjettet!

bane

Oslo Kajakklubb har kjempet for etablering av ro- padlebanen i Bestumkilen i mange år. I februar 2010 kunne vi glede oss over at reguleringsplanen for banen ble fastsatt av bystyret. I årene etter dette har det ikke vært politisk vilje til å få fremdrift i prosjektet.

Det nye byrådet har imidlertid satt fart i saken, og igangsatt prosjektering. Gleden var derfor stor i dag da byrådet la frem budsjettet i dag – 28. september – idrettsbyråd Rina Mariann Hansen kunne fortelle at banen i Bestumkilen er inne.

Se Byrådets pressemelding her: https://www.oslo.kommune.no/getfile.php/Innhold/Politikk%20og%20administrasjon/Politikk/Byr%C3%A5det/For%20pressen/Pressemeldinger%20ny/Pressemelding_KIF_Taktskifte%20for%20idrett%204.1%20milliarder%20til%20nye%20anlegg.pdf

OKK skal følge nøye med, og sørge for at Bystyret opprettholder Byrådets forslag.

Byråd Rina Mariann Hansen legger frem et sterkt idrettsbudsjett
Byråd Rina Mariann Hansen legger frem et sterkt idrettsbudsjett

Foto: Magne Brekke

 


Publisert

i

av

Stikkord: