Fjerdeplass til Eivind i Maraton VM

Foto: Jarle Holt
Foto: Jarle Holt

Eivind fikk ikke en perfekt oppladning med diare natta før løpet. Likevel padlet han i tetfeltet under hele racet, og det var kun under siste racet det glapp litt for Eivind. Tetkvartetten kom sammen inn til siste overbæring. Eivind glapp båten et øyeblikk, og mistet muligheten til medalje.

Selv om han var litt skuffet like etter racet, synes vi han fortjener en stor gratulasjon etter nok en internasjonal topplassering. Resultatlista: http://ergebnisse.regattateam.de/Live/.action?request_locale=en#12199

På søndag padler han K2 med bror Amund Vold. Da debuterer også OKKs Thomas Lothe i et internasjonalt mesterskap. Han skal padle K2 med Gunnar Nydal Eide (Strand KK) i juniorklassen. Lykke til!

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: